sunnuntai 25. helmikuuta 2018

miniloman fiilistelyä

Moi! Niin se miniloma meni ja arki on taas edessä. Oli mukava ja rentouttava lomanen. Tuli liikuttua paljon ja vietettyä poikien kanssa aikaa yms. Tässä tärkeimmät pikku lomastani.
Olin taas loman kotona, mikä sopii kyllä hyvin, osaan rentoutua kotonakin. Vastahan oltiin kylpylässä, niin ei tarvinnut mihinkään lähteä. Mies ja vanhempi poika  oli töissä noi pari päivää ja minä ja nuorempi poika lomailtiin. Torstaina, loman ensimmäisenä päivänä päätin kävellä aamulla pienen lenkin. Mittari näytti -8 ja pukeuduin sen mukaan. Aika nopeasti selvisi, että aurinko paistoi mittariin ja mittari näytti väärin. Oikea lukema oli-20 ja himskatin kylmä .Kävelin reippaasti 25 minuuttia ja se riitti silläerää. Kotona tein treenaakotona joogaflown 30 min ja samanmittaisen lihaskuntotreenin, sen jälkeen tein vielä nopean ja hikisen hyppytreenin n. 12 min.
Tuli tosi hyvä olo ja hieno alku päivään. Katselin olympialaisia ja siivoilin vähän ja odottelin pojan heräämistä. Päästiin lopulta pojan kanssa liikkeelle ja lähdettiin helsingin keskustaan syömään. Voin kertoa, että 15v teinipojan kanssa ei ole ihan helppoa mennä paikasta toiseen, tai ehkä joidenkin kanssa on, mutta ei minun teinini. Vaatteet mitkä ensin valitsin oli väärät ja sitten kehtasin puhua ravintolassa tarjoilialle muutakin kuin tilauksen , se oli kuulemma TODELLA noloa:) Muuten kaupunki reissu meni kivasti. Syötiin Morrisons ravintolassa jossa oli ihan mahtavat burgerit!
Ruuan jälkeen käytiin stadiumissa tuhlaamassa pojan synttärilahjaksi saatu lahjakortti ja vähän sain minäkin pulittaa, kun löytyi niin kivoja juttuja poitsulle. Sitten käytiin moikkaamassa isompaa poikaa reaktori nuorten tapahtumassa messukeskuksessa, jossa hän oli vantaan nuorisoasiankeskuksen kautta töissä räppipajassa 3 päivää. Käppäiltiin siellä hetki ja lähdettiin kotiin , vanhempi poika jäi jatkamaan töitään.
Perjantaina lähdin aamulla moikkaamaan kummityttöä ja kärryttelemään pikkuvauvaa. Oli aika kylmä ja tehtiin vain 40 min kävely. Sisällä vielä leikin ja lauleskelin pienen kanssa ja höpöteltiin kummitytön kanssa teen ääressä. Ehdin kotona touhuilemaan hetken ja sitten lähdettiin parin kaverin kanssa sipoonkorpeen. Mentiin tälläkertaa kalkkiruukin luontopolulle toisesta suunnasta ja se toi kivaa vaihtelua lenkkiin.
Tasakalliontiellä on myös hyvät parkkipaikat, eli sieltä voi useamminkin lähteä lenkille. Mentiin ensin pieni sturträskin kierros ja sitten kalkkiruukin kierros. Yhteensä 10km ja pari tuntia. Aivan ihana ilma ja fiilis oli mahtava! Metsässä ja luonnon keskellä akut latautuu kyllä ihan erilailla. Illalla tehtiin miehen kanssa yhdessä ruokaa ja löhöiltiin ja  rentoiltiin koko porukka.
Lauantaina heräsin hyvissä ajoin ja ehdin hyvin katsoa Iivon kultahiihdon ja hienoissa fiiliksissä ajelin leppävaaraan jossa meillä oli yhteislenkin lähtö. Porukkaa oli kivasti ja juostiin Elinan suunnittelema 7km lenkki. Osa porukasta juoksi sen kerran ja minä ja osa porukasta juostiin kaksi kertaa.
Oli taas kiva fiilistellä uusia maisemia ja höpötellä uusien ja jo tuttujen tyyppien kanssa.Ilma oli kirpsakka ja korvan lehdet ja poskipäät oli vähän kovilla lenkin aikana, muuten vaatetta oli tarpeeksi ja tavalliset lenkkarit toimi hyvin. Hymy naamalla ajelin kotiin. Päivä ja ilta meni rauhassa kotona löllötellen. Illalla tein 30 min venyttelyn.
Tänään Sunnuntaina nukuin pitkään (no, puol ysiin) ja Join kahvin rauhassa ja katsoin Kristan hopea hiihdon. Sitten tein treenaakotona pilateksen ja vatsa pepputreenin , yht noin tunnin.Sitten oli vielä olo, että jotain voisi tehdä ja tein pikaisen ja hikisen viiden liikkeen hiit treenin.
Ruuaksi tehtiin possuleikkeitä , bataattiranskalaisia ja lohkoperunoita , aurajuustokastiketta ja raikasta salaattia. Tykätään tehdä viikonloppuisin ruokaa pitemmän kaavan mukaan ja yhdessä miehen kanssa. Otin tänään myös päikkärit ruuan jälkeen ja se teki hyvää! Illalla tuntui siltä, että oli pakko päästä ulos ja kävin reippaalla 4.6km kävelyllä.
Muuten on taas tullut rötköteltyä miehen kainalossa sohvan nurkassa. Kohta vielä pieni venyttely ja ajoissa nukkumaan, huomenna töihin puoli kahdeksaan.
Miten sun viikonloppu meni? Kivaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihanan liikunnallinen kotiloma sulla on ollut!😍

    VastaaPoista
  2. Kiitos vielä lauantain lenkkiseurasta! :-) Aamun yhteislenkistä jäi hyvä fiilis päivään. Sunnuntaina olin poikieni kanssa luistelemassa reilun tunnin, mutta muuten meni penkkiurheilun puolelle. Hienoa, kun tuli vielä päätöspäivänä yksi mitali Suomeen. Maanantaiaamuna olikin sitten jo hinku päästä juoksemaan ja juoksin aamulla työpaikalle. :-D Hauskaa viikkoa sulle!

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!