Siirry pääsisältöön

loppiextreme 2017

Moi! Tänään starttaa viimeinen lomapäivä ja kaivauiduin ihanan sängyn uumenista ajoissa, että ehtii ottaa päivästä kaiken irti. Tosin ihan pirteimmilläni en ole, saattaa vaatia päiväunet.Tänään on tiedossa jotain liikuntaa aamulla, en ole ihan varma mitä. Iltapäivällä syömään ja leffaan nuoremman pojan ja kummitytön kanssa.Ilma on synkkä, tänään sataa. Mutta ei anneta sen synkistää.
Olin lauantaina loppiextremessä. Lähdettiin kymmenen aikaan vantaalta ja  perillä oltiin 10 yli 11. Kilpailukeskus sijaitsi kalamajalla, aikalailla keskellä metsää. Todella kaunis paikka lammen rannalla. Porukkaa oli mukavasti n. 100juoksemaan lähtevää. Matkat oli 12.5 johon osallistuin ja 2x sama kiekka eli 25km. Oli lämmin päivä, ei liian kuuma lähdössä , eikä aurinko porottanut.
 Otettiin valokuvia ja fiilisteltiin lähtöä. Ehdin nähdä Kirsinkin joka myös on takomorunnersin bloggareita.
minä ja Kirsi , takana Tiina

Kaikki lähtivät samaan aikaan . Jäätiin Tiinan kanssa Loppupäähän , koska aikomuksemme oli edetä rauhassa nauttien.Alkuun mentiin pitkässä jonossa, mutta sitten jäätiin kaksin. Höpötimme koko matkan ja ihastelimme maisemia. Tiinalla on mökki lopella, ja nämä reitit oli osittain tuttuja hänelle.
 Mäkiä oli paljon. Niin oli kerrottukin ja osattiin varautua niihin. Reitti oli hyvin juostavaa polkua , mäet käveltiin ja pari kertaa mäen päällä pysähdyttiin kuvaamaan ja tasaamaan hengitystä. Reitti oli todella hyvin merkitty , eksymään ei päässyt. Juomapiste oli vähän ennen puoltaväliä. Täydensin juomapulloni siinä ja join mukillisen ja toisen kaadoin päähäni, oli  hiki. Luultiin koko ajan olevamme viimeisiä, mutta ohitsemme meni matkan aikana muutamia ihmisiä ja maaliinkin tuli meidän jälkeemme joitakin, eli ihan viimeisiä ei oltu vaikkei se olisi mitään haitannut, ei oltu tuolla kilpailu mielellä. 
Tiinalla painoi parin viikon takainen  pallas-hetta ja vaikka hän sanoi monta kertaa, että mee vaan hän tulee hiljalleen perässä, jäin mielelläni jatkamaan samaan tahtiin. Kaverin kanssa on mukavampi mennä
. Tasaiset osat hölkättiin ja ylämäet käveltiin, alamäkitekniikkaan tarvitsisin treeniä ja opastusta, jarruttelen enkä uskalla päästää rullaamaan. Noin kolme kilsaa ennen maaliin pääsyä meni kisaa johtava kaksikko ohi kevein askelin. Olivat siis menneet tuplamatkan nopeammin kuin me lyhyemmän. On se aina upeaa nähdä ihmisiä joilla on kaunis ja lennokas askel.Tsemppailtiin heitä ja naureskeltiin kun itse oltiin jo melkoisen poikki ja siinä ylämäessä mentiin tosi rauhassa ja nämä miehet kirmasivat keveästi ohi. Vielä ennen maalia meni kaksi nopeaa juoksijaa ohi.
Noin puolitoista kilometriä ennen maalia Tiina kehoitti taas minua menemään kovempaa ja päätin ottaa loppukirin. Huomasin, että voimia oli hyvin vielä kun jaksoin hyvin nostaa vauhtia. Lopussa sain vielä ohitettua yhden miehen joka ohitti meidät aiemmin. Tuulettaen maaliin . Loistofiilis!
kuva loppiextremen sivuilta
Mahtava keli, maisemat , reitti ja järjestelyt. Voin todellakin suositella tapahtumaa. Todennäköisesti menen ensivuonnakin jos ei mitään kesälomareissuja yms ole silloin tiedossa. 
Treeninä tosi hyvä.1h55 min meni aikaa. Nyt pari viikkoa aikaa street runille. Tällä viikolla treenailua ja ensi viikolla keveämmin.
Kivaa viikkoa sullekin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…