Siirry pääsisältöön

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppaneiden myynti- ja esittelypisteille on maksutonta ja kaikille avointa.(lainattu naistenkympin sivuilta)
ja sunnuntaina juoksupäivä oheistapahtumineen.
Naisten Kymppi on Suomen suurin naisten lenkkeily- ja hyvinvointitapahtuma, joka sai alkunsa jo vuonna 1984, kun kuusi naista sai idean järjestää naisille suunnatun rennon juoksutapahtuman. Vuonna 2017 Naisten Kymppi järjestetään toista kertaa koko viikonlopun mittaisena. Pääpaino on edelleen tutussa sunnuntain tapahtumapäivässä ja varsinainen lenkki järjestetään sunnuntaina 21.5.2017 jo 34. kerran! (lainattu naistenkympin sivuilta.)
Mä oon osallistunut naisten kympille useita kertoja. 3 kertaa työporukan kanssa kävellen ja 2 kertaa juosten. Mun eka juoksutapahtuma oli just naisten kympillä 3v sitten. Olin siis kävellyt sen aiemmin , mut toi tuntu ihan erilaiselta , kun juoksin koko matkan. Ihan mahti kokemus  enkka 1h 7 min tosi lämpimässä kelissä.
 Viime vuonna osallistuin uusiksi. Menin kuumaan ryhmään (alle 1h ) ja siellä saikin juosta ilman ruuhkaa! Reitti oli muuttunut ja oli tosi kiva ja tasaisempi kuin aiemmin. 54.35 tuli omalla kellolla ajaksi, eli enkka 10km matkalla.
Picnik makasiinialueella kuunnellen elias kaskista ,oli tosi hienoa juoksun jälkeen ja ilmahan oli taas mahtava. Tunnelma onkin parasta naisten kympissä paljon eri ikäisiä naisia , työporukoita , sukulaisia ja ystävä porukoita. Tapahtuma on hyvin matalan kynnyksinen , ei tarvitse olla juoksija ja himoliikkuja osallistuakseen, mutta myös paljon liikkuvat voivat nauttia tapahtumasta, hienosta reitistä ja tunnelmasta.
Kerro siis kommenteissa kenen kanssa haluaisit lähteä tapahtumaan ja saatat voittaa kaksi osallistumista naisten kymppiin. Arvon voittajan sunnuntaina 23.4 klo 18.00. Laita sähköposti osoitteesi, että pystyn ilmoittamaan mahdollisesta voitostasi.
Muistutan vielä tulevista naistenkymppi lenkeistä joita vedän. 
 Su 23.4 klo 15.00 pirkkolan uimahallilta. Kävellään reippaasti , pienillä hölkkäpätkillä ryyditettynä. Tänne voit ottaa kävelysauvat (keskuspuiston hiekalla mennään) tai vaikka lapsukaisen rattaissa mukaan.
Keskiviikko 3.5 klo 7.00 kisahallita 45 minuutin leppoisa hölkkälenkki. 
Sunnuntai 14.5 kisahallilta tunnin kevyt hölkkälenkki. 
Toivottavasti nähdään lenkeillä. 
Ennakko ilmottautuminen loppuu 30.4 , eli vielä ehtii ilmottautumaan.
Onnea arvontaan!

Kommentit

 1. Moikka, minä haluaisin mennä kympille mun parhaan ystävän kanssa!
  Me emme ole ikinä osallistunut Naisten Kympille (olen elämässäni vaan kerran osallistunut johonkiin ja se oli Nicerun):) Olisi mahtava jos pääsisin yllättämän mun ystävän lipuilla Naisten Kympille.

  Olen aikasemmin juossut tosi pitkiä lenkkejä, tyylin ympäri Tuusulan järven ym. mut nyt työpäivät vie voimat ja on tullut ennätystauko- 9kk!!! Jos voittaisin liput, se olisi tosi hyvä motivaatio aloittaa uudestan juoksulenkkeily. Toivon sormet ristissä!
  minajamuud@gmail.com

  Liina Tuul

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää olisikin hyvä motivaattori! arpaonnea!

   Poista
  2. Liina Tuul , onnea! Sä voit it tän! Laitan viestiä!

   Poista
 2. Lähtisin parhaan ystäväni kanssa. Kovasti olemme puhuneet kuinka kiva sinne olisi mennä, mutta ikävä tosiasia on se että kun molemmat olemme kotihoidontuella kotona, nii osallistumismaksu on vaan liian suuri ��. Jos nyt ei arpaonni suosi, niin ensi vuonna menemme sitten joka tapauksessa��
  Mira.ilander@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, usein arjessa on paljon muutakin menoeriä.tapahtumien maksut tuppaa nousemaan lähempänä tapahtumaa . Välillä on vaan vaikea suunnitella elämäänsä vuoden päähän. Tapahtuma on niin kiva, että kannattaa kyllä lähteä! Onnea arvontaan!

   Poista
 3. Minäkin lähtisin parhaan ystävän kanssa :) Juokseminen on meille molemmille vielä aika uusi harrastus eikä olla uskallettu osallistua mihinkään tapahtumiin (vaikka puhetta on ollut) niin jos voittaisi liput olisi "pakko" lähteä :D
  donvitos.ek @ gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naistenkymppi sopii nimenomaan aloittaville loistavasti. Osallistuminen olisi loistava porkkana! Onnea arvontaan!

   Poista
 4. Tottakai naisten kympille. Pakko oli laittaa ilmo sisään kun huomasin, että muut on jo menossa. Eli itselle en lippua kaipaa. Tietysti jos onni suosii niin saisi kaverin mukaan.
  Naisten kymppi on siinä mielessä ihan paras, että ei ajanottoa, ei suorituspaineita :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on naistenkympillä just hyvä juttu, ei tartte jännältä lopputulosta.ja tunnelma on mahtava!
   Onnea arvontaan!

   Poista
 5. Mä! Koskaan en ole ollut Naisten kympillä. Mukaan ottaisin ystäväni, joka on vähitellen toipunut pari vuotta kestäneistä jalkavaivoista ja kykenisi ehkä juoksemaan 10 km. Tai jos ei pystyisi niin me käveltäisiin maaliin :)

  VastaaPoista
 6. No olishan se aika sunkin päästä kokemaan naisten kympin hieno tunnelma! Onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 7. Lähtisin ystäväni kanssa joka rakastaa juoksua, mutta jota nään ruuhkavuosien takia aivan liian harvoin. maria.shcherbinin (at) gmail.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…